Плачете, фенки: Брадли Купър се жени

Плачете, фенки: Брадли Купър се жени
Брадли и Суки са заедно от повече от година. Снимки: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

След като световният секссимвол Адам Лавин се ожени само преди дни, още един любимец на дамите се готви да последва примера му.

Номинираният за „Оскар“ Брадли Купър ще сключи брак навръх 40-ия си рожден ден, който ще е догодина. Щастливката е манекенката Суки Уотърхаус, с която ще се врекат във вярност на 5 януари следващата година. Те избрали тази дата, защото и двамата имат рожден ден тогава. Сватбата щяла да бъде интимна – само сред близки и роднини. Най-вероятно церемонията ще се състои в Лос Анджелис.

Брадли и Суки гледаха полуфиналите на „Уимбълдън“ между родната гордост Григор Димитров и Новак Джокович.

Актьорът и 22-годишната Суки са заедно от март миналата година. „Брадли искаше да изчака до 40-ия си рожден ден, преди да се ожени, защото вече е бил женен. За него е важно да узаконят своята любов“, издава източник пред вестник Daily Star.

Актьорът бе женен за актрисата Дженифър Еспозито в периода 2006-2007 г. След това пък имаше връзка с друга своя колежка – Зоуи Салдана, която впоследствие се омъжи и дори вече чака дете.

Припомняме, че наскоро Брадли се прости с мускулестата си фигура и качи 20 килограма заради новата си роля във филма American Sniper. Военната драма е направена по истински случай и представлява биографията на страховит снайперист, който е убил над 160 души. Въпросният военен е наричан Дявол от бунтовниците в Ирак и за главата му е имало парична награда. Кайл е прострелян и убит на стрелбище в Тексас през 2013-та.

Лентата трябва да излезе по кината през 2015 .

#Брадли Купър #Суки Уотърхаус #Лос Анджелис

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"