Лана Дел Рей призна: Спала съм с много музиканти

Лана Дел Рей призна: Спала съм с много музиканти
Лана Ддел Рей не се срамува от миналото си. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Царицата на драмата Лана Дел Рей шокира феновете си, като призна пред сп. Copmplex, че е спала с доста „хора от музикалната индустрия“. Певицата разкри, че заглавието на новата й песен F*cked My Way Up To The Top, която разказва за момичетата, които си пробиват път към върха с телата си, е автобиографична.

„Знаеш ли, спала съм с много момчета от индустрията, но никой от тях не ми помогна да си подпиша музикален договор. Което е досадно“, разкрива Лана.

Красавицата доскоро бе сгодена за музиканта Бари-Джеймс О`Нийл. „Скъсах с Бари, защото прекалено ме беше обсебил, а аз искам да се чувствам свободна. Иначе той е чудесен човек“, коментира Лана. Тя допълва, че раздялата й с Бари й е помогнала много да се справи с депресията, с която се бори от години.

Преди Бари, Лана е била половинка на Мерилин Менсън, рапъра A$AP Rocky, вокалиста на Guns 'N Roses Аксел Роуз, барабаниста на 30 Seconds To Mars и брат на Джаред Лето – Шанън. „Харесва ми физическата любов. Обичам обсебващата, страстна любов. Ако няма секс, при това на ниво, няма как една връзка да просъществува дълго“, обяснява изпълнителката.

В момента певицата очевидно е сменила тактиката, тъй като излиза с италианския фотограф Франческо Кароцини. Сигурни източници доверяват, че Лана е имала вземане-даване и с актьора Джеймс Франко, а съвсем наскоро двамата дори пуснаха обща снимка в Twitter.

#Лана Дел Рей

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »