Измамници изнудват пациенти на „Пирогов“

Измамници изнудват пациенти на „Пирогов“
A A+ A++ A

Измамници се обаждат по телефона на близките на пациенти на болницата за спешна медицина „Пирогов“ и представяйки се за нейния директор проф. Стоян Миланов, искат пари за лечението.

За това съобщиха от лечебното заведение. Изпълнителният директор на УМБАЛСМ „Пирогов“ проф. Стоян Миланов не се обажда на никого, за да иска средства за лечение на пациенти, заявяват от там.

Зачестилите случаи на телефонни обаждания, в които лица се представят за изпълнителния директор, вероятно са дело на телефонни измамници. От „Пирогов“ обясняват, че в случаите, в които се налага близки на пациенти да заплащат каквото и да било, то това става по надлежния ред на касата на болницата, а лицето, което е платило, получава официален документ за това.

Ако някой се обади, представяйки се за директора на „Пирогов“ проф. Миланов или от негово име и иска пари за каквато и да било форма на лечение на техни близки и познати, нека хората да се обърнат за помощ към компетентните органи от МВР, защото това са телефонни измамници, които злоупотребяват с името на проф. Стоян Миланов, съветват от лечебното заведение.

#Пирогов #проф. Стоян Миланов #пари

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"