Заловиха шофьор убиец по боя от колата върху жертвата

Заловиха шофьор убиец по боя от колата върху жертвата
A A+ A++ A

Шофьор, който прегази ирландско семейство край Слънчев бряг и после избяга, беше заловен по боя от тялото на жертвата.

След инцидента на 18 юли 54-годишната Розалин била откарана в тежко състояние в болницата, където ден по-късно починала. По тялото й обаче имало следи от специфичен цвят боя. Полицаите използвали този „жокер“ и веднага започнали издирване на автомобил с такава окраска.

Разследващите прегледали всички записи от трафик камерите в района и видели спортен „Нисан“ със същия цвят. След кратко издирване в района колата била открита на отдалечен паркинг във Варна. Предното й стъкло било счупено, а по капака й имало следи от удар. Полицаите веднага издирили адреса на собственика и се оказало, че това е 46-годишен софиянец. Той бил скрил колата и се прибрал с друг автомобил.

Униформените го изненадали в дома му, където той си признал всичко. Разказал, че семейството вървяло по тъмния път и той изобщо не ги видял. След това се изплашил и избягал.

Очаква се мъжът да бъде привлечен като обвиняем за причиняване на смърт по непредпазливост и нанасяне на телесна повреда на съпруга, който оцелял. Това обаче ще стане едва след като излязат пълните резултати от автотехническата експертиза.

#шофьор #Слънчев бряг #униформените

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"