Лили Иванова готова отново да се снима гола

Лили Иванова готова отново да се снима гола
Лили пак би се снимала гола. Снимка: Playboy
A A+ A++ A

Примата на родната естрада Лили Иванова направи доста интересно признание. Тя разкри, че отново би се снимала гола, и то 12 години след като смъкна дрехите за родния Playboy.

„Да, защо не? Бих си позволила такава фотосесия, защото изглеждам добре за възрастта си. А и първия път не се снимах съвсем гола. Финалните кадри станаха много добри, без да са вулгарни или предизвикателни“, споделя певицата за руската медия segodnya.ua.

Певицата, която вече е на 75 години, обяснява, че идеалните й форми се дължат не само на гена, но и на нейната дисциплина. Тя е известна със стриктността си относно хранителния си режим и упражненията. Иванова неведнъж е признавала, че редовно пие гореща вода, яде предимно плодове, салати, много малко месо и мед и шоколад. „Колкото по-добре изглеждам, толкова по-добре пея. Поддържайки добър външен вид, артистът показва уважение и към публиката си“, казва изпълнителката.

Примата на родната естрада е една от най-любимите изпълнителки в Русия, като сред феновете й дори са бившият кмет на Москва Юрий Лужков и поетът Иля Резник. Певицата дори признава, че е обмисляла идеята да заживее в Русия.

В момента Лили Иванова записва нови парчета и съвсем скоро отново стартира с концертите, като първата й спирка ще е в Бургас на 11 септември.

#Лили Иванова #Русия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"