Нови снимки на прототип на Motorola, може да е Moto X+1

Нови снимки на прототип на Motorola, може да е Moto X+1
A A+ A++ A

С наближаването на август нарастват и очакванията, че Motorola ще ни срещне с наследника на смартфона Moto X, който тогава ще навърши година. Затова не е изненадващо, че през последните седмици в интернет започнаха да се появяват детайли за устройството и дори негови снимки. Най-новата серия с такива идва от източник на Android Police, който твърди, че те показват почти финален прототип на телефон, който може и ще се появи на пазара с името Moto X+1.

Снимките съдържат телефон с подобна на Moto X форма и със сменяем заден панел, който на кадрите е дървен. Според информацията страничната рамка е изработена от алуминий, а дисплеят на телефона е с диагонал 5,1". Под него се намира предно разположен отвор за високоговорител, а бутоните за управление са виртуални, а не капацитивни.

Прави впечатление двойната LED светкавица, която е поставена от двете страни на камерата. Според по-ранна информация X+1 ще предложи екранна резолюция от 1080p, процесор Snapdragon 800, 2GB RAM, 32GB вградена памет, батерия с капацитет 2900mAh и две камери с резолюция 12MP и 5MP.

http://www.androidpolice.com/2014/07/25/leaked-photos-of-a-motorola-pre-production-device-this-may-be-the-moto-x1/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"