Войната на пътя взе още две жертви край Варна, петима ранени

Войната на пътя взе още две жертви край Варна, петима ранени
Двама души загинаха на входа за Варна. Снимка: petel.bg
A A+ A++ A

Две са жертвите на нова тежка катастрофа, станала преди час на входа за Варна, съобщиха от полицията. Двамата загинали на място са млади момче и момиче, други петима са пострадали. 

Петимата пострадали са в много тежко състояние и са откарани в МБАЛ „Св. Анна”. Сред тях са две жени, една от които майка с малко дете и двамата шофьори на колите.

Катастрофата е станала между лека кола и бус. Автомобилът е много смачкан, блъснат е отзад от втора кола с молдовска регистрация.

На мястото на инцидента са три екипа на пожарната. Специалистите извадиха две тела от смачканата кола, съобщава Petel.bg. На място има екипи на Пътна полиция и Спешна помощ. Движението е затруднено. Автомобилите се пропускат в едното платно.

Това е поредната тежка катастрофа, станала в рамките на денонощието. Тази нощ, около 04:50 часа, две момчета загинаха на пътя между Разград и Гецово. На прав участък лек автомобил "Фолксваген" навлязъл в насрещното платно, напуснал пътя и се ударил в крайпътно дърво. На място загинали возещите се от дясната страна в колата /отпред и отзад/ момчета - 18-годишният с инициали А.К. и 22-годишният с инициали И.Х. С охлузвания се оттървал водачът на автомобила - 18-годишният с инициали М.Т. Пробата му за алкохол отчела 1,67 промила. Той не притежава и шофьорска книжка. И трите момчета са от село Езерче.

При зверска катастрофа вчера край Карнобат смъртта си намериха четирима младежи. При удар в стационарна цистерна с вода на място загинаха водачът - 17-годишният Г.К. от Бургас - неправоспособен и неползвал по време на инцидента предпазен колан, 17-годишният Н.К. от Бургас, и возещите се на задната седалка – 16-годишната Е.Г. и 17-годишният Б.Н., и двамата също от Бургас.

#катастрофа #Варна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »