Футбол: ЦСКА надигра Левски с 2:0

Футбол: ЦСКА надигра Левски с 2:0
A A+ A++ A

Отборът на ЦСКА продължи с тоталната си доминация над Левски в последната година и победи "сините" с 2:0 в мач от втория кръг на "А" група, игран на Националния стадион "Васил Левски".

Головете за червените отбелязаха Антон Карачанаков и Серджио Буш през втората част. "Сините" започнаха мача по-активно и още в началото Аймен Белаид пропусна да открие резултата с глава от чиста позиция, след като стреля неточно. Малко след това Пламен Крумов проби в наказателното поле, но стреля много слабо и Якуб Дивиш улови топката. До края на първата част чешкият страж се справи и с ударите на Владимир Гаджев и Луис Педро.

Втората част започна ударно за "червените", след като Антон Карачанаков се разписа със страхотен изстрел от свободен удар, като и Стефано Кунчев не се намеси по най-добрия начин. Възпитаниците на Пепе Мурсия тотално се стъписаха и малко след това Серджио Буш удвои преднината на ЦСКА след добро центриране на Карачанаков.

В 64-та минута Маркиньос получи втори жълт картон и бе изгонен, но "сините" не успяха да се възползват от това. Малко преди края втори жълт картон бе показан и на Луис Педро от Левски. В крайна сметка ЦСКА заслужено стигна до трите точки и записа пета поредна победа над вечния си съперник в "А" група. /БГНЕС

#футбол #спорт #ЦСКА #Левски #дерби

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »