Как една бабка може да припечели от секс на плажа? (видео)

Как една бабка може да припечели от секс на плажа? (видео)
Виновниците
A A+ A++ A

39-годишният фитнес треньор Хосе Кабалиеро и 20-годишното му гадже Алиса Алварес решили да се отдадат на публично съвкупление в следобедните часове на един от плажовете в американския щат Флорида.

Те дошли, разстлали плажна хавлия и се отдали на плътското удоволствие. Наоколо имало не само мъже и жени, но и деца. Плажуващите обаче със затаен дъх следели съвкуплението, което се оказало дългичко – 25 минути.

Щом свършили, двамата невъзмутимо се топнали в морето, изкъпали се, а след това спокойно и сладко заспали. И понеже апетитът идва с яденето, щом се събудили, двамата отново са отдали на плътските наслади.

Докато спали на плажа, дошла баба с 4-годишния си внук. Тя се възмутила от деянието на събудилата се двойка и съответно се обадила в полицията. В същото време на плажа била и друга баба с две внучета. Тя била сред зрителките на първото съвкупление, но този път решила да го увековечи на смартфона си – и тя наистина заснела половия акт на двамата непукисти.

Както си му е редът, появилите се полицаи щракнали белезниците върху китките на двойката. Тя ще бъде изправена пред съда за неблагоприлично поведение и нарушение на обществения ред. А бабата, заснела секса, продала записа на разни новинарски агенции и припечелила нелоша сума.

#плаж #съвкупление #Флорида

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"