Мъж с опасност за живота, след като бе намушкан в гр. Сандански

Мъж с опасност за живота, след като бе намушкан в гр. Сандански
32-годишен мъж бе намушкан в Сандански. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

32-годишен мъж е с опасност за живота, след като е бил намушкан в Сандански, съобщиха от ОД на МВР-Благоевград. 

Служители на Районно управление „Полиция“ – Сандански, издирват лице, съпричастно към нанесена средна телесна повреда. Около 17:45 часа в неделя на тел. 112 в дежурната част на управлението е постъпил сигнал от жител на Сандански, че на улица „Борис Сарафов“ в курортния град лежи лице, обляно в кръв. Незабавно към мястото на инцидента е насочен автопатрул, който след първоначален оглед установява, че е пострадал 32–годишният И. М. от Сандански.

Служителите са установили на място, че пострадалият има прободна рана на дясната ръка и голяма рана на главата, която по всяка вероятност е получена при падане на земята. Медицински екип е транспортирал пострадалия до местната болница, а по-късно и до клиника „Пирогов“ в София с черепно-мозъчна травма и опасност за живота.

Служители на Районно управление „Полиция“ – Сандански, са установили другия участник в скандала, предшестващ пробождането - Д. С. (на 35 г.), адресно регистриран в София, но живеещ в Сандански, който след инцидента е напуснал местопроизшествието и се укрива. 

Образувано е досъдебно производство.

#Сандански #Пирогов #София #Благоевград

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"