Уличните музиканти излизат в национален ефир

Уличните музиканти излизат в национален ефир
A A+ A++ A

Всеки от нас е давал пари на талантливи улични музиканти. И може би си е казвал: „Брей, този е по-добър от много други, които кънтят всекидневно от радиостанциите“.

Е, дойде време част от тези артисти да получат своето признание, макар и само за един месец, макар и през най-негледаемия телевизионен месец - август, но все пак - в национален ефир.

От 4 август БНТ1 (Bnt.bg) открива сцена за уличните музиканти на България. Проектът „Парк Live“ с водещ Роро Кавалджиев ще се излъчва всеки делничен ден от 8:30 до 9:00 ч. в рамките на сутрешния блок „Денят започва“.

„Щастлив съм, че БНТ ми даде шанса отново да обединя голямата си страст към телевизията и любовта към музиката. Освен уличните музиканти на гости в „Парк Live“ ще каня и най-актуалните български изпълнители. Каня и всички зрители да дойдат и на живо да бъдат с нас“, каза Роро.

Сцената ще бъде разположена в Княжеската градина в София, в близост до паметника на Съветската армия, точно зад автобусната спирка на „Орлов мост” и в близост до подлеза на метростанция „СУ „Св. Климент Охридски”.  Освен на живо зрителите могат да подкрепят своите фаворити и  като гласуват за тях на сайта на БНТ.

Демо на всички улични музиканти, които искат да бъдат чути в цялата страна, екипът очаква на  e-mail parklive@bnt.bg.

#улични артисти #музика #музиканти #БНТ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници