80 на сто от дамите „редактират“ снимките от морето, преди да ги качат в нета

80 на сто от дамите „редактират“ снимките от морето, преди да ги качат в нета
A A+ A++ A

Това, което ще прочетете в този материал, едва ли е новина за повечето от нас. То просто ще затвърди неща, които си мислим...

80 на сто от жените редактират снимките си от морската почивка, преди да ги качат в социалните мрежи, показва ново изследване. Освен това повечето дами трият групови снимки, на които не се харесват, независимо дали останалите изглеждат добре.

Повече от половината от представителките на нежния пол биха изтрили кадър, направен от половинката им, за да се уверят, че ще останат само най-красивите снимки.

И още „новини“: 74 процента от жените поемат отговорност за разпространението на ваканционните снимки. Вече са ясни и най-лошите фотографии от морето, според тях. Номер едно показва жената в седнало положение, очертавайки корема й. Вторият кошмар за жените са тесни дънки и не дотам слаба талия с паласки. Третата забранена картинка е двойната брадичка, а четвърти в списъка са фотосите в пияно състояние.

Проучването разкри още, че 95 на сто от хората споделят своите снимки чрез сайтове като Фейсбук, Туитър или Инстаграм. Зашеметяващите 76 процента от жените са били „смутени“ от снимка, която техен приятел е споделил в мрежата. 57 на сто са поискали от този човек да я изтрие.

#МОРЕ #снимки #социални мрежи #Фейсбук #Туитър #Инстаграм #жени #дами #нежния пол

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"