Лили свалила 19 кг с чипс

Лили свалила 19 кг с чипс
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Певицата Лили Алън (Lilyallenmusic.com), която роди втора дъщеря през януари миналата година, свалила внушителните 19 килограма от тялото си, хранейки се само с чипс.

29-годишната британска изпълнителка има и 2-годишна дъщеря Етел от съпруга си - художника Сам Купър, в момента е на турне и изпълнява енергични танци по време на концертите си.

Лили представя песните от новия си албум Sheezus, издаден след двегодишна пауза. Притеснява се, че той не е толкова успешен, колкото предишните й проекти.

„Може би песните не са достатъчно добри този път, кой знае? Зная само, че нямам търпение да се върна в студиото“, споделя тя.

Тази седмица Лили зарадва феновете си с нов забавен клип към сингъла As Long As I Got You, заснет по време на участието й в тазгодишното издание на фестивала в Гластънбъри (Glastonburyfestivals.co.uk).

С цветното видео певицата изказва своята привързаност към събитието, където среща за първи път своя съпруг. И още от нея, от първо лице: „Гластънбъри винаги е бил огромна част от живота ми и с това видео исках да отпразнувам духа на фестивала, както и да покажа как се е променил живота ми от последния път, когато бях на неговата сцена. От времето, когато бях дете и отидох там с баща си, през лудите ми дни през 2000 г. до тази година, когато отново бях на Pyramid Stage, заедно със съпруга и дъщерите си“.

Ето и видеото:

#Лили Алън #чипс #храна #музика

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"