Берлускони искал съвет от Дарина Павлова

Берлускони искал съвет от Дарина Павлова
Берлускони и Дарина Павлова
A A+ A++ A

Силвио Берлускони поискал съвет от Дарина Павлова кого да издигне за лидер в собствената си партия "Форца Италия", защото подготвял мощното й завръщане на политическата сцена. 

Информацията е на клюкарското списание Gossip Italiano, което твърди, че тези дни нашенката била личен гост на бившия премиер. Поводът бил очакваното му оневиняване от Апелативния съд в Милано. Магистратите отменили присъдата му от 7 години затвор на по-долната инстанция за принуждаване на малолетно момиче към проституция и злоупотреба със служебно положение в аферата "Рубигейт".

"Безкрайно подкрепям Силвио. Той е най-невероятният и разбиращ хората политик, когото някога съм срещала. Винаги сме се разбирали, макар известно време да не се виждахме", реди славословията си Павлова пред италианската преса и подчертава, че между тях никога не е имало неразбирателство.

"Дарина винаги ми връща енергията. Тя е жена с класа и срещите ни винаги са ползотворни", връща комплиментите Берлускони.

Двамата, освен че са добри приятели от десетина години, а и имаха връзка, продължават да работят заедно. Берлускони е шеф на телевизията, в която 51-годишната Дарина се изявява като продуцент на развлекателно предаване. 

 

#Силвио Берлускони #Дарина Павлова #Форца Италия #Милано #Рубигейт

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"