Генка Шикерова роди второ момиченце

Генка Шикерова роди второ момиченце
Генка роди второ момиченце. Снимка: www.potv.bg
A A+ A++ A

Едно от лицата на bTV – Генка Шикерова, в четвъртък сутринта е станала майка за втори път - на бял свят се е появила малката Кая. 

Тя бе на път да роди щерка си наред морските вълни, тъй като предпочитала до последния момент да остане край плажа на къмпинг „Градина“, където по традиция и това лято живее с щерка си Александра и дружките Лора Крумова и Галя Щърбева.

„Първата бременност също карах на спокойствие и затова Александра е такова ангелче. Никога не е плакала като други бебета и от втория месец все се смееше“, разкри още докато се изявяваше в „Тази сутрин“ тв звездата.

Генка смая колегите и приятелите и с друго решение. Тя категорично е отказала детето й да бъде извадено по оперативен път, както и да й слагат упойка. Шикерова е заявила твърдо, че раждането й ще протече по нормален път, така както са раждали нейната майка и баби.

През миналото лято журналистката стана водеща на сутрешния блок на бТВ „Тази сутрин“. Тя си партнираше с Константин Караджов, но няколко месеца по-късно излезе в майчинство.

#Генка Шикерова #Лора Крумова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"