Още 2000 билета за Бочели

Още 2000 билета за Бочели
A A+ A++ A

Поради голямото търсене на билети за концерта на Андреа Бочели в София се пускат още 2 000 билета, съобщиха организаторите от European Event Service.

Заради огромния интерес събитието беше преместено от "Арена Армеец" на стадион “Българска армия”, който до 15 август ще бъде ремонтиран. Това позволи допълнително  3 500 и 2 000 правостоящи места, но се оказа, че и те са недостатъчни.

На сцената заедно с Андреа Бочели ще излязат над 130 българи от оркестъра и хора на "Класик ФМ", които в момента усилено репетират за първото си излизане на стадион. Към тях ще се присъединят сопраното Светла Василева и китаристката Магдалена Калчева, която е част от кросоувър дуото CARisMA и е лично откритие на маестро Бочели.

Всичко това несъмнено ще превърне концерта на 31 август на стадион “Българска армия” в едно от най-мащабните и вълнуващи събития, правени у нас през последните години. Звездата вече обеща да изпълни най-големите си хитове, сцени с хор из оперите „Трубадур“ и „Травиата“ от Верди, както и песни от албумите Incanto, Passione, Sentimento и Vivere.

Билети могат да се купят от мрежата на Eventim в цялата страна, както и на и на сайта Andreabocelli.com.

#Андреа Бочели #билети #София #концерт #музика #опера #Българска армия #Светла Василева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"