iPhone 6 може да се забави с месец, твърди нов слух

iPhone 6 може да се забави с месец, твърди нов слух
A A+ A++ A

Масовите очаквания са през тази есен да видим два нови модела в серията iPhone, които не само че ще имат по-голям дисплей, но и ще са с различен диагонал. Вече се заговори, че компанията възнамерява да ги представи през септември и по-късно същия месец да ги пусне в продажба, но нова информация от източници на MacRumors твърди друго.

Според публикацията iPhone 6 може да се появи в магазините в средата на октомври и по-точно на 14 октомври. Източникът е присъствал на среща на представители на магазинната мрежа на Apple, на която един от мениджърите е споменал, че 14 октомври е най-важният ден за компанията и целият месец ще бъде изключително натоварен за магазините й.

Затова веднага се появиха тълкувания, че след представянето в средата на септември пазарната премиера на телефоните ще е месец по-късно. През октомври също се очакват нови продукти - часовникът iWatch, OS X Yosemite, нови компютри Mac и нови таблети iPad. Досега обаче компанията не е пускала толкова късно телефоните след представянето им, а освен това по традиция продажбите започват в петък, а 14 октомври се пада във вторник.

http://www.macrumors.com/2014/07/31/iphone-6-october-14-incredibly-busy-month/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"