24-годишен мъж нападна полицаи с прът

24-годишен мъж нападна полицаи с прът
Мъжът не представил документи за самоличност, а при проверка на багажа му униформените установили два газови пистолета без небоходимите документи. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

24-годишен мъж е задържан за възпрепятстване работата на полицейски служители и за нападение срещу тях, съобщиха от ОД на МВР-Велико Търново.

В четвъртък сутринта в Павликени автопатрул на полицейското управление спрял за проверка мъж със съмнително поведение, който носел чанта и дървен прът. Мъжът не представил документи за самоличност, а при проверка на багажа му униформените открили два газови пистолета без необходимите документи.

Той бил поканен да се качи в полицейската кола, за да бъде откаран в полицейското управление за изясняване на самоличността и произхода на оръжието. Мъжът не изпълнил полицейското разпореждане и нападнал служителите с пръта. Той е оказал съпротива и при задържането.

След проверка е установено, че това е Ц. С. от Бяла черква, известен на полицията. Той е задържан с полицейска мярка за 24 часа, като срещу него е започнало бързо производство.

#мъж #нападна #полицаи #задържан #полицейско #управление

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"