Малката дъщеря на Деми Мур и Брус Уилис ще се лекува от наркотици

Малката дъщеря на Деми Мур и Брус Уилис ще се лекува от наркотици
Талула влезе в клиника. Снимка: www.celebritybabyscoop.com
A A+ A++ A

Най-мaлката от трите дъщери на Брус Уилис и Деми Мур - Талула влезе в клиника, за да лекува своята зависимост към алкохола и кокаина.

20-годишната звездна наследница наскоро говори открито в интервю за проблемите със самочувствието си, които е имала докато е била в пубертета. Тя сподели, че умишлено се е обличала предизвикателно и че е гладувала нон стоп, за да бъде слаба.

Сега Талула търси помощ, за да се справи със своята зависимост към алкохола и наркотиците в травма център в Аризона, пише списание Star. Мис Уилис е приета за лечение на 23 юли, а хората които са я посъветвали да го направи, са нейните родители и сестра ѝ Скаут, която също имаше проблеми от този характер.

Талула се е съгласила и да ходи на сбирките на Анонимните алкохолици. Според изданието Деми била шокирана, когато Талула ѝ признала за своите проблеми. Актрисата изобщо не знаела, че дъщеря ѝ е посегнала към наркотиците. Новината за лечението на Талула идва само две години след като самата Мур постъпи в рехабилитационен център в Юта, където се лекуваше от стрес и изтощение (сред раздялата си с Аштън Кътчър).

#Брус Уилис #Деми Мур

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"