Кейт Мос заработила 5 млн. паунда за година

Кейт Мос заработила 5 млн. паунда за година
A A+ A++ A

40-годишният супермодел Кейт Мос е заработила 5 млн. паунда само за година чрез договори с модни и други марки, сред които "Римел", "Топшоп" и отскоро с марката мотоциклети "Мачлес".

Кейт е спечелила и от двете си компании, които имат активи на стойност 16,7 милиона паунда. "През 2012 г. двете компании бяха оценени на 11,7 милиона паунда, но към края на 2013 г. богатството им е нараснало на близо 17 милиона паунда", разкрива запознат източник пред британския таблоид "Сън".

"Това показва, че печалбите на Кейт не намаляват с напредването на възрастта й и че тя продължава да печели големи суми от модни марки, които много искат да я видят в своето облекло", допълва източникът.

Междувременно шефът на модната марка "Аркадиа" Филип Грийн опроверга информациите, че колекцията на Кейт за "Топшоп" не се продава добре, след като зорки очи забелязали модели от нейната линия да се предлагат с отстъпка.

"Колекцията беше много, много успешна и изчакахме края на сезона, за да изчистим каквото е останало. Няма нищо неприятно, независимо дали става дума за Кейт Мос или за друга марка, каквото е останало в края на сезона в магазините ни по света, ние го продаваме. Нищо не се продава на 100%, каквото и да е то, такова нещо не съществува в бизнеса", категоричен е Грийн

#супермодел #Кейт Мос

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"