42-годишна жена от Шумен намерена убита

42-годишна жена от Шумен намерена убита
Адресът на местопроизшествието - "Ален Мак" 67
A A+ A++ A

Трупът на 42-годишна жена е бил намерен в частен дом в Шумен, съобщи Областна дирекция на МВР.

Вчера в полицията постъпила молба от шуменец, които поискал да бъде обявена за издирване 42-годишната му съпруга. По негови сведения жената липсвала от понеделник.

При проведените издирвателни действия жената била открита мъртва в частен дом в Шумен. Криминалистите са открили данни за насилствена смърт, уточниха от полицейския пресцентър.

Жената, която живеела в кв. „Боян Българанов”, е била открита заклана в къща на ул. „Ален мак” в града според местно новинарско издание. В жилището под наем живеел заподозреният за убийството мъж, който имал връзка с нея.

Към момента полицията издирва заподозрения, който се укрива.

Трупът на убитата жена е бил транспортиран в шуменската болница за аутопсия. По случая е образувано досъдебно производство, наблюдавано от прокурор от окръжната прокуратура.

По непотвърдена информация жената, майка на 3 деца, била намушкана с нож от мъжа, с когото имала извънбрачна връзка. Той работел като таксиметров шофьор по морето.

Според електронното издание Шум.бг издирваният от полицията мъж се казва Веселин, а името на жертвата е Небаед. Предполагаемият убиец наел миналата събота квартира на ул. "Ален мак" № 67, като казал на хазяйката Ценка /на 82 г./, че работи в София, но ще идва тук от време на време, защото имал приятелка. Предплатил наема за един месец - 80 лева.

Хазяйката не е виждала приятелката му, а самият Веселин е видяла за последно в понеделник към 17 часа. За убийството 82-годишната жена разбрала пък вчера следобед, когато в къщата нахлули криминалисти, които намерили в стаята трупа на жертвата. Жената имала няколко прободни рани, една, от които в областта на шията.

Вчера полицията намерила и изоставен с ключове на таблото автомобила на извършителя. Реното било в района на военното училище в Шумен.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"