Анджи: Брад е семеен мъж

Анджи: Брад е семеен мъж
Анджи обича Брад точно, защото е семеен мъж. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Отдавна слушаме слухове за сватбата на Анджелина Джоли и Брад Пит, но пък двамата са пример за щастливо звездно семейство. Актрисата дори похвали своя партньор, наричайки го „страхотен семеен мъж“.

39-годишната актриса признава, че връзката ѝ с Брад се е развила, откакто двамата се влюбиха на снимачната площадка на филма „Мистър и мисис Смит“. Според Анджелина фактът, че двамата имат деца, е променил изцяло тяхната динамика.

Пред списание HELLO! красивата актриса споделя: „Ние израснахме като двойка. Връзката е първото нещо, когато двама души се съберат и е вълнуващо. Но сега, когато сме заедно от много години и имаме деца, тя се превръща в друг вид любов“.

„Не става въпрос да бъдете просто любовници, партньори и приятели. Той (Брад) е семеен мъж, което аз обичам в него и заради което се чувствам много щастлива“, признава още Анджелина Джоли. Тя и Брад Пит имат шест деца, за които и двамата искат да бъдат пример у дома.

„Едно от нещата, за които и двамата внимаваме, е как да се държим един с друг пред децата. Ние искаме да бъдем пример за това как те трябва да се отнасят с противоположния пол“, споделя Анджелина.

#Анджелина Джоли #Брад Пит

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"