Блейк Лайвли е готова да стане майка

Блейк Лайвли е готова да стане майка
Блейк вече е готова да роди дете на Райън. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Блейк Лайвли заяви, че вече е готова да роди дете на съпруга си Райън Рейнолдс. 26-годишната актриса споделя в новия брой на списание Marie Claire, че определено е готова да стане майка. Блейк и Райън сключиха брак през септември 2012 г., но винаги са били изключително дискретни за личния си живот.

В последно време блондинката реши да повдигне завесата над интимния си свят най-вече, за да промотира своя нов уебсайт за начин на живот, наречен "Preserve". Лайвли говори в списанието не само за своето ново бизнес начинание, но и за това какво е да си омъжена за един от най-желаните мъже в Холивуд.

Тя казва: "Ние с Райън никога не се разделяме за повече от няколко дни. Освен това аз не взимам никакви решения, без да се допитам до него. Той е най-добрият ми приятел."

За раждането на дете русокосата красавица споделя: "Вече мисля, че ми е време. Ако можех, щях накуп да родя една дузина деца на Райън."

Съвсем скоро бившата съпруга на 37-годишния Рейнолдс, Скарлет Йохансон, ще роди първото си дете от годеника си Ромейн Дюриак.

#Блейк Лайвли #Райън Рейнолдс #Холивуд

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"