Хороскоп на Алена за служебното правителство

Хороскоп на Алена за служебното правителство
Второто служебно правителство за по-малко от две години беше обявено на приемлива дата, смята астроложката Алена. Снимка: www.plovdiv-online.com
A A+ A++ A

Второто служебно правителство за по-малко от две години беше обявено на приемлива дата. Ден на промени за България, но общата вибрация е на Съдбовно подчинение. Това означава, че служебните министри ще се сблъскат с непреодолими проблеми при изпълнение на своите задължения, които са им наследство от подалото оставка правителство на БСП, някои от които няма да бъдат преодолени в рамките на мандата на служебния кабинет.

Денят, в който служебният кабинет встъпи в длъжност, подтиква към работа за налагане стабилност в държавата и в работата на институциите, а общата вибрация е носител на ползотворно общуване, срещи и уговорки. Те ще помогнат за възстановяване на хармонията в отношенията между хората, ако няма провокирани безпричинни протести, за да бъдат блокирани възможностите да излезе наяве всичко онова, което правителството на тройната коалиция е натворило във вреда на България.

Интересен е фактът, че в този служебен кабинет има седем министри, включително и премиерът Близнашки, родени на дати на кармична разплата. Петима от тях са родени под влияние на вибрация 4, а двама под влияние на вибрация 17. Това съвпадение, което, въпреки че съгласно заложеното от звездите, е случайно, носи шанс за кармична разплата между избиратели, политици и управляващи, която ни е изключително необходима.

Очаква ни период на преболедуване, страдание и лишения, докато държавата отново влезе в градивния за нея правилен път.

#БСП #Кабинет #България #възможности #страдание

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"