БЕХ с нов председател на Съвета на директорите

БЕХ с нов председател на Съвета на директорите
„Председателят на Съвета на директорите на Българският енергиен холдинг Георги Христозов ще бъде заменен от Антон Павлов, който беше назначен за заместник-министър с ресор "Енергетика". Снимка: mobaltarnovo.com
A A+ A++ A

„Председателят на Съвета на директорите на Българският енергиен холдинг Георги Христозов ще бъде заменен от Антон Павлов, който беше назначен за заместник-министър с ресор "Енергетика", заяви служебният енергиен министър Васил Щонов. Той аргументира решението си с думите, че негова задача е да подобри ефективността на държавните дружества. Министърът увери, че няма да има промени в „Мини Марица – Изток”.

"Моят заместник Антон Павлов съвсем скоро ще бъде вписан в Търговския регистър", обяви Щонов, който в петък представи екипа си, и така потвърди рокадата.

"Промените са свързани с моето желание държавните дружества да работят по-ефективно", обясни рокадите министърът. Вторият заместник на Щонов е Ирена Младенова, която за краткото време на управление на служебния кабинет, ще има за ресор „Икономика“.

Тя обяви, че сред основните й задачи е ОП "Конкурентоспособност", по която от различни места идвали притеснителни сигнали. Третият заменик на Щонов с ресор туризъм е Бранимир Ботев, досегашен зам.-министър в кабинета Орешарски.

#Васил Щонов #Ирена Младенова #Антон Павлов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Енергетика
Последно от Енергетика

Всички новини от Енергетика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници