Внучката на Одри Хепбърн дебютира в модата (галерия)

Внучката на Одри Хепбърн дебютира в модата (галерия)
A A+ A++ A

Ема Ферер, внучката на Одри Хепбърн, дебютира в модата. 20-годишната красавица се появи на корицата на септемврийския брой на списание "Харпърс базар" във фотосесия, заснета от Майкъл Авдън (Michaelavedon.com), внук на прочутия фотограф Ричард Авдън, направил Одри своя муза.

Очарователната брюнетка пресъздава блясъка на стария Холивуд в сребриста рокля с пера, напомняща за неподвластния на времето стил на баба й. Макар че Ема не познава баба си, починала от рак година преди раждането й през 1993 г., тя смята, че я е опознала чрез историите, разказани й от нейния баща Шон Хепбърн Ферер (първия син на Одри от актьора Мел Ферер).

"Като дете не гледах на Одри Хепбърн като на актриса. За мен тя беше част от семейството. Мога да живея с нея чрез баща ми. Неговите истории са за порастването му. Спомням си, че видях нейна снимка как скача на батут, това май беше преди да разбера, че е известна. Но помня, че си помислих, че тя изглежда като приятел, който исках да имам", разказва Ема.

Тя трудно свикнала със свързването й с Одри, но сега започнала да разбира какво означава да си нейна внучка: "В последно време често ми задават въпроса какво означава тя за мен. Понякога, когато бях по-малка, се чудех какво означава за живота ми да имам баба като нея. Но сега разбирам".

#Одри Хепбърн #мода

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"