“Лудогорец” излиза срещу “Стяуа”

“Лудогорец” излиза срещу “Стяуа”
“Лудогорец” излиза срещу “Стяуа” в първия мач от плейофа за влизане в групите на Шампионска лига. Снимка: www.novini.bg
A A+ A++ A

“Лудогорец” излиза срещу “Стяуа” в първия мач от плейофа за влизане в групите на Шампионска лига. Двубоят е във вторник вечерта от 21:45 часа на „Арена Национал“ в румънската столица Букурещ. Разградският тим е на път да постигне това, което само един български клуб е правил до момента. През сезон 2006/2007 “Левски” игра в груповата фаза на най-престижния европейски клубен турнир. От “Лудогорец” се надяват силна подкрепа от български фенове. Очаква се 2600 българи да присъстват на срещата, като за тяхната сигурност са ангажирани над 700 жандармеристи.

Румънският тим, макар и еврошампион от 1986 г., не е непреодолим съперник за Лудогорец, който натрупа богат европейски опит с миналогодишното си участие в Лига Европа.

Треньорът Георги Дерменджиев ще разчита на най-доброто за битката в Букурещ. Пропусналите битката с ЦСКА на вътрешния фронт асове като Стоянов, Дяков, Моци, Кайсара, Марселиньо и Безяк се завръщат отпочинали на терена. Очаква се като титуляр да започне и Върджил Мисиджан, който с изявите си срещу Локо (Пд) и ЦСКА убеди, че мястото му е сред стартовите 11.

#Лудогорец #Стяуа #Лига Европа #Стоянов #Моци #Кайсара #Марселиньо #Върджил Мисиджан

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"