Преди да се самоубие Робин Уилямс изпълнил желание на момиче болно от рак (видео)

Преди да се самоубие Робин Уилямс изпълнил желание на момиче болно от рак (видео)
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Робин Уилямс успял да изпълни предсмъртното желание на своя почитателка два месеца преди да се самоубие. Вивиан Уолър от Нова Зеландия е диагностицирана с рак на бъбреците и белите дробове.

След продължителна химиотерапия състоянието й се влошило и тя била изпратена в хоспис. Разбирайки, че ще умре, написала списък с желания. Едно от тях било да се срещне със своя кумир Робин Уилямс. Уолър обаче била толкова отслабнала от болестта, че не успяла да се види с него. Актьорът обаче направил видеозапис за момичето.

"Привет, Вививан, Робин Уилямс е. Как е в Нова Зеландия? Изпращам любов си на теб, малката ти дъщеричка Софи и съпруга ти Джак. Може да зачеркнеш това желание от списъка", казва Робин. В края на посланието изпраща въздушна целувка на болното момиче.

"Реших да кача в мрежата това видео, защото ние наистина обичаме Роби. Искаме хората да разберат каква личност беше той", споделя съпругът на момичето Джак.

Робин Уилямс бе открит удушен с колан в дома си в градчето Тибурон на 12 август. 

Междувременно, стана ясно, че Робин Уилямс ще бъде увековечен в компютърната игра World of Warcraft. В интернет бе организирана петиция с искането създателите на компютърната игра да отдадат почит на звездата като създадат негов образ, тъй като той е бил голям фен на World of Warcraft.

"Робин Уилямс, благодарим ти. Ти дари толкова много радост в живота ни. Надяваме се да си се забавлявал в нашия свят. Ще се видим в играта – World of Warcraft", написаха създателите на 13 август.

World of Warcraft се играе от 6 милиона души по целия свят. Има много почитатели и сред известните личности, много от които са участвали в рекламите й. Сред най-запалените й фенове са актьорът Уилям Шатнър и музикантът Ози Озбърн.

Робин Уилямс често говореше за страстта си към компютърните игри, най-вече в интернет форума Reddit. Той дори кръсти дъщеря си на любимата си героиня от играта Legend of Zelda на компанията Nintendo. "Това е много хубаво име и по някакъв начин й пасва, тя е магична", каза той веднъж. Наскоро пък се снима заедно с дъщеря си в рекламата за играта Legend of Zelda: Four Swords.

#робин уилямс #видео #желание #компютърна игра

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"