Бочели с куп изисквания към сцената и звука, и скромни претенции за себе си

Бочели с куп изисквания към сцената и звука,  и скромни претенции за себе си
A A+ A++ A

Андреа Бочели пристига у нас с частен самолет на 30 август късно вечерта след концерт в Краков (Полша). 

Екипът на звездата за събитието на стадион "Българска армия" на следващия ден е от 150 души – мениджъри, асистенти и техници. Продукцията е по-голяма дори от шоуто на "Металика" преди години - 150 тона оборудване, звук, осветление и видео ще бъдат вкарани в Борисовата градина с кордон от 20 камиона.

Специално за звука ще бъдат изградени четири кули,

за да може от всяко място на стадиона да се чува еднакво и кристално чисто.

Допълнително е направено всичко възможно, за да има добра видимост към сцената – ще има една огромна видео стена и две странични, на които всички зрители ще виждат случващото се в детайли.

Самата сцена е с впечатляващи размери – цели 70 метра, заедно с колоните, стените и 24-метров покрив, и е напълно съизмерима с тези на най-големите поп и рок звезди.

Маестрото и семейството му ще отседнат в петзвезден VIP-апартамент, който беше избран по-рано. Едно от специалните му изисквания е да има стая за репетиране със специфично електрическо пиано, което ще бъде докарано от Германия. Друго пиано, този път за гримьорната на звездата на стадиона, в момента пътува към София от Великобритания.

Тъй като

изпълнителят е на специална диета

ще има различни ястия за всеки ден от седмицата. В неделя менюто включва пилешко, риба, плодове и зеленчуци.

Сред по-любопитните изисквания е гримьорната да бъде оборудвана с овлажнители за въздух, които да поддържат определена температура.

Преди дни организаторите от European Event Service пуснаха в продажба допълнителни 1700 билета, от които 200 VIP, които също няма да бъдат достатъчни, за да задоволят огромния интерес към събитието от страна на родната публика. Шест ценови категории вече са напълно изчерпани, от другите остават минимални количества.

Билети за концерта могат да бъдат купени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и на Аndreabocelli.com

#Андреа Бочели #концерт #музика #стадион „Българска армия“

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"