Изненадите от Huawei на IFA - Ascend Jazz, Ascend G760 и Emotion UI 3.0

Изненадите от Huawei на IFA - Ascend Jazz, Ascend G760 и Emotion UI 3.0
A A+ A++ A

Hauwei също се готви за сериозно присъствие на изложението за потребителска електроника IFА в Берлин. Вече писахме, че на 4 септември компанията обещава да покаже ново устройство с името Ascend Mate 7, което ще има екран с диагонал 6" и метален корпус, подобен на HTC One Max. Очаква се върху задния панел да е разположен сензор за отпечатъци.

Според слуховете телефонът ще се предлага в две версии, като и двете ще са с осемядрен чипсет Kirin 920, 13МР основна камера, 5МР предна камера и Android 4.4.2. Разликите ще бъдат по отношение на резолюцията и оперативната памет - едната версия ще е с 1080р панел и 2GB RAM, а другата ще използва 2K QHD дисплей и 3GB RAM.

Междувременно станаха известни повече детайли за програмата на компанията в IFA, които идват от полски медии, получили подробен график за пресконференцията на Huawei в Берлин. От него става ясно, че на събитието на 4 септември ще бъде представен новия потребителски интерфейс Emotion UI 3.0, за който засега няма повече информация.

Освен това на събитието ще бъдат представени и двата смартфона Ascend G760 и Ascend Jazz. За тях няма кой знае каква информация онлайн, но можем да предположим, че единият всъщност ще бъде въпросният Ascend Mate 7. Не е изключено това да е Ascend Jazz и той да заеме позицията на топмодел в портфолиото на китайците. Устройството беше забелязано и в сайта на китайската сертифицираща агенция TENAA.

Според публикуваните данни има 8-ядрен процесор с честота 1.8GHz (вероятно Kirin 920), 2 GB RAM, 16GB вградена памет, 6" дисплей с резолюция 1920x1080 пиксела и две камери с резолюция 13МР и 5МР. На свой ред публикуваните снимки показват наличието на алуминиев заден панел и на биометричен сензор под основната камера.

Ascend G760 най-вероятно да се окаже бюджетен модел, който обаче също ще има подобен сензор върху задния панел. Доказателство за това идва с нови снимки от Китай, които показват телефон с прикрит дизайн, който има по-скромни технически характеристики - дисплей с резолюция 720p, процесор с честота 1.6 GHz и 1GB RAM със 16GB вградена памет.

Заедно с това китайската компания разпрати и презентация с няколко изображения, които съдържат подсказки за готвените премиери. Според споделените от GSM Arena кадри трябва да очакваме устройство със сензор за отпечатъци, 8-ядрен процесор, поддръжка на технологията Cat 6 LTE с максимална скорост за изтегляне на информация 300 mbps и дебелина на корпуса от 8,3 мм. Не е изключено това да се отнася за модела Ascend Jazz.

http://komorkomania.pl/2038,huawei-szykuje-potezna-bestie-zobaczymy-ja-na-poczatku-wrzesnia
http://www.gforgames.com/gadgets/huawei-ascend-mate-7-pics-fingerprint-scanner-44832/
http://www.gsmarena.com/new_huawei_ifa_teaser_hints_at_cat6_lte_fingerprint_scanner-news-9410.php
http://www.slashgear.com/huawei-ascend-mate7-certified-and-revealed-in-tenaa-21342171/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"