Разпръснали праха на Робин Уилямс ден след смъртта му

Разпръснали праха на Робин Уилямс ден след смъртта му
Пред дома на актьора, снимки: БГНЕС
A A+ A++ A

Роднини на Робин Уилямс са разпръснали праха му над залива на Сан Франциско, пише в. "Ню Йорк дейли нюз". Тялото на актьора беше намерено на 11 август около обед. Полицията съобщи, че той се е обесил с колана си.

„Холивуд лайф“ допълва, че прахът на холивудския актьор е разпръснат в имението му. Документ, издаден от щата Калифорния, удостоверява случилото се.

Докато светът продължава да оплаква звездата от „Мисис Даутфайър“ и „Джуманджи“, семейството му тайно е извършило церемонията, като е разпръснало тленните му останки в залива на Сан Франциско около фамилната къща. Щатският сертификат посочва, че това е направено на брега в окръг Марин, Калифорния, на 12 август.

„Семейството му беше тук, децата му, той беше истински водач на местната общност и изключително щедър към местни благотворителни инициативи, разказа източник, присъствал на церемонията. Сигурен съм, че той би искал последното му място за покой да бъде тук, в залива. Може да е живял на различни места на планетата, но искаше да е тук. Единственото подходящо място да бъде погребан или да бъде разпръснат е някъде на брега“.

#робин уилямс #прах #Калифорния #кино #актьор

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"