Марая Кери се разведе с железен договор за поверителност

Марая Кери се разведе с железен договор за поверителност
Марая и Ник
A A+ A++ A

Само ден след изненадващото разкритие, че Марая Кери и Ник Кенън се разделят, двамата постигнаха споразумение да не оповестяват никаква информация относно брака им.

Новината идва, след като 33-годишният продуцент Кенън разкри в интервю някои от проблемите в рая. Според сайта TMZ адвокатите им са се споразумели за поверителност, която им забранява да споделят каквато и да било информация за развода им и шестгодишния им брак. В противен случай, и двамата са изправени пред "сериозни финансови санкции".

Според американски медии Кенън се е изнесъл на хотел в Ню Йорк и не се прибира в семейното им жилище. Запознати източници разкриха, че адвокатите им вече се борят за споразумение за попечителството над четиригодишните им близнаци и подялбата на собствеността.

Пака според TMZ Ник е изневерявал на Марая с редица известни жени, една от които риалити звездата Ким Кардашиян. В интервю съпругът разкрил, че тя не спяла с него, докато били женени, от което певицата се почувствала наистина "унизена".

Двойката сключи брак на Бахамските острови през 2008 г. Твърди се, че двамата спорели за пари, а Ник парадирал, че от 2011 г. изкарал 75 милиона долара за семейството. През юли двойката пусна имението за продажба.

#Марая Кери #Ник Кенън #развод #договор

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »