"Горчиво!" на транспортния министър

"Горчиво!" на транспортния министър
A A+ A++ A

Приятели от САЩ, Испания, Индия, Австралия и България, както и работещи в Европейската комисия и Световната банка, се събраха в събота в столичната църква "Света Параскева". Поводът - църковният брак на транспортния министър Николина Ангелкова с любимия й Христо.

Първата жена, начело на транспортното министерство, вече носи неговата фамилия, тъй като гражданският им брак бил преди няколко месеца в по-тесен семеен кръг, разкрива "24 часа" (24chasa.bg) . Църковната сватба и партито с гостите били планирана от двамата преди около 10 месеца, разказаха близки на министъра.

Николина и Христо се запознали преди 5 години в Бостън

когато и двамата учили в "Харвард бизнес скул". Тя - по програмата за ръководни кадри "Развитие на лидерските умения", а той - по управление и мениджмънт.

От Харвард са и познанствата им с гостите, дошли у нас за церемонията. Сред тях бе и атрактивна индийка, облечена в екзотично сари.

Христо Ангелков се занимава с бизнес с недвижими имоти.

Двамата имат дъщеричка Далия, на 6 месеца

Докато мама е заета, тя се радва на грижите на неговите и нейните родители, на които младоженците са много благодарни.

Тържеството в събота вечерта било много стилно, присъствали и колеги на булката от транспортното министерство. Кумували им семейни приятели. Разбира се, валели и поздравления от колегите от служебния кабинет.

Днес Далия вероятно пак ще бъде при баба и дядо, тъй като министър Ангелкова продължава с инспекциите по страната - този път ще провери състоянието на жп отсечката Пловдив-Бургас.

#министър #Николина Ангелкова #сватба #църква #брак

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »