OnePlus One избухна в джоба на собственика си

OnePlus One избухна в джоба на собственика си
A A+ A++ A

В последно време компанията OnePlus определено няма късмет и е преследвана от неудачи. Първоначално европейската премиера на устройството OnePlus One бе отложена заради дизайнерска грешка, поради която знакът CE на европейските регулаторни органи бе объркан. Веднага след това компанията стартира доста неадекватна рекламна кампания, която призоваваше жени да публикуват селфита със смартфона във форуми на компанията, където да бъдат оценявани от останалите потребители. Кампанията естествено на секундата предизвика възмущението на феминистки, които дори апелираха за стоп на продажбите.

OnePlus отново успя да влезе в заглавията и то не по най-удачния начин. Това се случи след като новия смартфон One се взриви в джоба на своя собственик. Причина за инцидента е била батерията, а според злощастния притежател на устройството това се е случило докато той е пътувал с метрото. В резултат потребителят има леки изгаряния, а самият смартфон естествено е напълно унищожен. Единствената добра новина в случая е, че от OnePlus са реагирали мигновено и са предоставили нов телефон на потребителя и междувременно разследват причината за инцидента. Освен това компанията ще възстанови медицинските разноски на потърпевшия и ще покрие разходите за нови джинси и калъф за телефона.

http://www.androidpolice.com/2014/08/25/oneplus-one-owner-reports-that-his-battery-exploded-company-may-have-to-reevaluate-its-neversettle-policy/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"