Трагедия във "Фамилия Тоника"

Трагедия във "Фамилия Тоника"
Асен и Милица
A A+ A++ A

Нова трагедия сполетя "Фамилия Тоника". По-малко от година след смъртта на Гого, певците са разтърсени от жестокото самоубийството на сина на Асен Масларски. Той /Асен Масларски/ живее с колежката си Милица Божинова след развода с жена си и бил далеч от детето си, когато станало нещастието, пише в. "Телеграф" (Тelegraph.bg).

Георги Масларски сложил край на живота си през април, но едва тези дни певецът реши да сподели мъката си във фейсбук. Той написа „Защо-о-о-о-о Господи!” и „Знам, че един ден пак ще те прегърна”. Постът му събра десетки съболезнования.

Синът му скочил от шестия етаж на апартамент в столичния квартал „Борово”, където живеел брат му Борис. Георги е погребан на 26 април в Шумен. Там е израснал, а на траурната церемония Борис е припаднал и е извикана линейка.

Близки на семейството са коментирали, че Георги е повторил съдбата на вуйчо си – брат на майка му Снежана, който също се е самоубил. Преди година Георги е скочил от първия етаж на шуменската болница и е паднал върху покрив на линейка пред Спешното отделение. Тогава младият мъж е бил под въздействието на дрога и е приет в болницата с пукнат гръбначен прешлен, след като предишния ден скочил от Мадарските скали.

#трагедия #Фамилия Тоника #самоуби

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"