Мая Манолова: Ставам протестираща

Мая Манолова: Ставам протестираща
A A+ A++ A

Служебният кабинет реставрира кадрите на ГЕРБ и всява ужас в гражданите. При следващото уволнение на специалист в Кюстендилска област излизаме на протест, заяви пред бТВ водачката на листата на БСП там Мая Манолова.

Според нея това правителство показва, че е неспособно да организира честни избори.

Имаме служебно правителство, което трябва да е политически неутрално, посочи Манолова и даде пример с предишния служебен кабинет.

"Колко уволнения извърши предишното служебно правителство на Марин Райков, колко областни управители – нула, колко шефове на агенции – нула. Тъй като правителството, което тогава смени служебния кабинет, беше на ГЕРБ, политически неутралното правителство на Марин Райков не извърши нито едно уволнение. А сега този уж неутрален кабинет на практика реставрира кадрите на ГЕРБ. Близнашки е един изпълнител и това се вижда в ежедневните назначения, които се правят", подчерта Манолова.

Опитът на президента Плевнелиев да "адвокатства" на правителството по думите й е неуместен и нелеп. Буди недоумение как може държавен глава да стига дотам, отбеляза Манолова.

"Това, което чувам е, че служебният министър на културата си е назначил 9 съветници, тези хора колко време се готвят да управляват", диви се Мая Манолова. А в същото време всяват шок и ужас в гражданите, че имало огромни проблеми с финансовото състояние на държавата.

Това също е част от предизборната кампания на ГЕРБ, пълни глупости са да говорим, че държавата е във финансов колапс, заключи Манолова.


#Мая Манолова #БСП #служебното правителство #назначения

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"