Брад и Анджелина се оженили в имението им Шато Миравал

Брад и Анджелина се оженили в имението им Шато Миравал
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Още един светски сапунен сериал е към своя край - Брад Пит и Анджелина Джоли най-накрая се ожениха.

Събитието е станало този уикенд във Франция, а новината беше потвърдена от техен говорител, разкрил, че двамата са си казали "Да!" в присъствието на шестте им деца и близки приятели.

50-годишният Брад и 39-годишната му съпруга са се венчали на тайна церемония, за която се смята, че била в имението им Шато Миравал, шеговито наречено "Бранджелина".

Джоли е тръгнала по пътеката под ръка с най-големите си синове Мадокс и Пакс (на 13 и 10 г.) , а дъщерите й Захара (9) и Вивиън (6) са хвърляли цветя. Осемгодишният Шайло и шестгодишният Нокс са носили пръстените на своите родители.

След кратък семеен меден месец в Ница, холивудските звезди са се отправили към Малта, за да започнат снимките на новия си съвместен филм By The Sea. Въпреки че подробностите за сюжета се пазят в тайна, The Hollywood Reporter твърди, че актьорите ще играят съпруг и съпруга. Очаква се лентата да бъде пусната на екран през 2016 г.

Двамата се сгодиха преди две години, но през май Анджелина сподели, че не е организирала нищо за големия ден, нито е мислила за сватбената си рокля. По-рано актрисата обясни, че въпреки че разбират напълно, че са публични личности, сватбата е нещо много лично за тях.

Звездите се влюбиха по време на снимките на първия си филм заедно "Мистър и мисис Смит" през 2005 г. Въпреки че Пит беше женен за Дженифър Анистън, двойката винаги е отричала твърденията за изневяра.

На снимката горе: Шато Миравал

#Брад Пит #Анджелина Джоли #Бранджелина #сватба #церемония

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »