Смартфоните на Lenovo в продажба в България от 1 септември

Смартфоните на Lenovo в продажба в България от 1 септември
A A+ A++ A

Наскоро споделихме подробности за дебюта на смартфоните на Lenovo в България, но те не включваха детайли за цените и конкретните модели. Вече имаме и тях преди началото на продажбите, което е насрочено за 1 септември. Компанията ще стъпи на нашия пазар с 10 модела, но първоначално ще са налични 4, а постепенно ще бъдат добавени и допълнителни. Както вече писахме, устройствата ще се продават в магазинната мрежа на големите вериги за техника, а освен това в каталозите на мобилните ни оператори ще са достъпни различни от моделите. Към края на този месец очакваме и впечатляващия флагман Vibe Z2 Pro, който може да се появи на много атрактивна цена.

Първите дебютни смартфона са Lenovo S860, Lenovo S850, Lenovo A536 и Lenovo A680 като първите три поддържат едновременното използване на две SIM карти. Основната отличителна черта на Lenovo S860 е неговата батерия с капацитет 4000 mAh, за която компанията твърди, че осигурява 3 дни на активна употреба с едно зареждане или до 40 дни в standby режим. В момента тестваме устройството и се убеждаваме, че това твърдение не е пресилено, но все пак всичко зависи от конкретния начин на ползване. Предлага още метален заден панел, 5.3" HD IPS дисплей, четириядрен процесор с честота 1.3 GHz, 2GB RAM, 16GB вградена памет и 8МР основна камера. Смартфонът дори дава възможност за зареждане на други устройства, чрез включения в комплекта кабел. Цената на Lenovo S860 в търговската мрежа ще бъде 499 лв. VIVACOM го предлага на цена от 9.90 лева на месец с тарифен план Net&Call XXL.

На същата цена е и Lenovo S850, който има стилен дизайн, 5" HD дисплей, 5МР предна и 13 МР задна камери, 1GB RAM и 16 GB флаш памет. Процесорът на S850 е четириядрен и работи с честота 1.3 GHz, а операционната му система е Android 4.4 (KitKat). VIVACOM го предлага на цена от 7.90 лева на месец с тарифен план Net&Call XXL. На свой ред Lenovo A680 предлага 5" дисплей с резолюция 480 x 854 пиксела, четириядрен процесор с честота 1.3GHz, 4 GB вградена памет, 1 GB RAM, 5МР основна камера и слот за Micro SD карта. Цената на устройството от "Мтел" е 19,90 лева в брой или 1 лев на месец при сключване на договор за продажба на изплащане с тарифен план Мтел трансфер XL. Последното предложение е Lenovo A536 с 5" LCD дисплей с резолюция 854 х 480 пиксела, четириядрен процесор с честота 1.3 GHz и 5МР основна камера. Устройството ще се продава и от VIVACOM, а цената му при свободна продажба е 199 лв.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"