Страхил Ангелов смята че Станишев има думата за листите в БСП

Страхил Ангелов смята че Станишев има думата за листите в БСП
“Явно Сергей Станишев има своята дума при реденето на листите на БСП”, каза Страхил Ангелов. Снимка: utroruse.com
A A+ A++ A

“Явно Сергей Станишев има своята дума при реденето на листите на БСП”, каза Страхил Ангелов, бивш народен представител от Парламентарната група на Коалиция за България. „На мен ми изглежда, че явно Сергей Станишев има своята дума при реденето на листите на БСП, защото тези две дами – Андреева и Терзиева, бивши министри, не съм ги довел аз, нито в листите, нито в Министерски съвет, но питайте ги тях.

Те трябва да могат да отговорят. Те пък защо се съгласяват при положение, че станахме и ги обвинихме, че заради тях сме се провалили и те са виновни, и не са леви, и партията не ги припознава, и така нататък, и въпреки това се съгласяват да участват в такова нещо. Това е странно. Човек трябва да бъде малко по-достоен”, коментира Ангелов.

„Бих оставил местните структури да си подредят листите от началото до края, от първия до последния. Това е пътят за такава партия като нашата, която все още е масова партия със структури в градове и села и така нататък. Няма друг начин, за да работят тези хора и да бъдат ефективни, трябва да ги оставиш, да им дадеш възможност и те да се реализират”, обясни Ангелов.

#Коалиция за България #Страхил Ангелов #Андреева #Терзиева #БСП #Ангелов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"