Sony готви три смартфона и таблет за IFA

Sony готви три смартфона и таблет за IFA
A A+ A++ A

По всичко личи, че Sony ще има впечатляващо портфолио от нови продукти на започващото тази седмица изложение IFA в Берлин. Компанията вече ни подготви това с видео, което включваше силуетите на два смартфона и таблет, но от източници на сайта 9to5Google идват допълнителни детайли за плановете на японците.

Както вече подсказаха слуховете, на изложението ще видим смартфона Xperia Z3, който има подобни характеристики с тези на предшественика му. По отношение на хардуера очакваме четириядрен чипсет Snapdragon 801 с честота 2.5GHz , 3GB RAM, 5.2" Тriluminos дисплей, който е по-ярък и с по-добър контраст и 20МР камера. Устройството отново ще бъде водоустойчиво и се говори, че ще включва подобрения, гарантиращи работата в продължение на 2 дни с един заряд на батерията.

Xperia Z3 Compact също ще дебютира в Берлин и до голяма степен ще предложи същия хардуер като своя по-голям събрат. Изключенията са свързани с дисплея и батерията - очакваме да предложи 4.7" дисплей с резолюция 720 x 1280 пиксела и батерия с по-малък капацитет. Корпусът на устройството отново ще бъде водоустойчив по стандарта IP68.

Xperia E3 ще е за потребителите с по-ограничен бюджет. Няма да има водоустойчиви характеристики, но вместо това ще предложи четириядрен процесор Snapdragon 400 с честота 1.2Ghz, 1.5-2GB RAM и 4.8" дисплей с резолюция 720 x 1280 пиксела. Очаква се цената на смартфона да е между 200 и 300 долара.

И не на последно място, на IFA очакваме премиерата на Xperia Z3 Tablet Compact. Говори се, че това ще бъде най-тънкият и лек водоустойчив таблет в света с дебелина на корпуса едва 6,4 мм. Въпреки тънкия профил в него ще са поместени същите процесор и RAM като тези на Xperia Z3, но дисплеят ще е с диагонал 8" и резолюция 1080 x 1920 пиксела.

http://9to5google.com/2014/08/30/revealed-the-new-phones-and-waterproof-tablet-that-sony-has-up-its-sleeves-for-ifa-2014/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »