Реал Сосиедад разпиля галактическата селекция на „белия балет“

Реал Сосиедад разпиля галактическата селекция на „белия балет“
Реал Сосиедад. Снимка: ЕПА БГНЕС
A A+ A++ A

Реал Сосиедад победи Реал Мадрид с резултат 4:2 като домакин в мач от втория кръг на испанската Примера Дивисион, след като изоставаше в резултата с 0:2. В мача не взе участие суперзвездата на „белите“ Кристиано Роналдо, който получи почивка заради контузия.

Столичаните поведоха в резултата още в 6-тата минута с гол на капитана Серхио Рамос, а мултимилионната покупка Гарет Бейл удвои преднината им 5 минути по-късно. До края на полувремето Реал Сосиедад влязоха в ритъм и съумяха да отбележат два бързи гола, с които шокираха своя съперник. Полувремето завърши при равен резултат и равностойна игра. През второто полувреме домакините намериха празните места в отбраната на Реал Мадрид и забиха още 2 гола, който бяха дело на Давид Сурутуса и Карлос Вела.

На терена бяха новите попълнения на мадридчани Хамес Родригес и Тони Кроос, които не можаха да помогнат на тима си да победи. Това е вторият тежък удар, който Реал Мадрид отнася след загубата от градския им съперник Атлетико Мадрид за Суперкупата на Испания.

#Реал Мадрид #Реал Сосиедад

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"