Мадона захапа Лейди Гага в песен

Мадона захапа Лейди Гага в песен
Кое е това момиче? Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Мадона, която отдавна не е вадила хит, написа нова песен. Не е ясно дали „Две крачки зад мен“ ще догони успеха на парчета като Vogue или Frozen, но е ясно, че 56-годишното материално момиче готви поредния си скандал, тъй като текстът  изразява открито презрение към колежката й Лейди Гага.

„Предизвикателството“ се очаква да влезе в новия, 13-и албум, който ще е на пазара до края на годината. В песента Гагата, без да е цитирано директно името на Лейди Гага, е наречена „имитатор“ и „сбъркана сестра“.

Ето и по-голяма част от текста: „Ти си имитатор, къде ти е лоялността? Ти си готина, имаш го от мен. Но да ми крадеш рецептата е доста гадно. Изучи ли ме добре? Никога няма да бъдеш мен. Във фантазиите си - може би. Не можеш да бъдеш мен, моя сбъркана сестричке. Можеш да ходиш и ходиш, да говориш и говориш. Но винаги ще си две крачки след мен“.

Според някои Мадона била бясна на Лейди Гага за това, че се опитва да я копира във всичко. Според други обаче Мадж просто завижда на колежката си за младостта и успеха й. Още повече че Гагата винаги е твърдяла, че Мадона е нейният кумир.

#музика #Мадона #Лейди Гага #песен

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »