Цветанов: ГЕРБ ще спечели избирателите

Цветанов: ГЕРБ ще спечели избирателите
„Избирателят първо трябва да знае какви са управленските секторни политики, които се предлагат“, заяви Цветан Цветанов. Снимка: temadaily.bg
A A+ A++ A

„Избирателят първо трябва да знае какви са управленските секторни политики, които се предлагат. ГЕРБ ще спечели избирателите, като направи представяне на управленската си програма“, заяви заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов пред БНТ. „За мен и партията е важно доверието на българските избиратели.

Ние не говорим за популизъм, говорим за реални политики, които можем да реализираме“, посочи Цветанов. По думите му, България се нуждае от сигурност, енергийна ефективност, като за социално слабите да има подобни политики. „Управлението на кабинета на Пламен Орешарски е било управление на задкулисието.

ГЕРБ може да признае грешките си и да не ги повтаря, затова ще влезем в следващото Народно събрание много по-подготвени, отколкото през 2009 г.“, подчерта Цветанов. По отношение на твърдения, че се връщат хора в МВР, близки до ГЕРБ, Цветанов каза, че това са колеги, професионалисти. По думите му, предишното ръководство на ведомството е приело тактиката да назначава хора, които да изпълняват определени поръчки, докато по времето на управлението на ГЕРБ е било заложено на назначаване на професионалисти.

По отношение на това, дали Вальо Танов ще остане като шеф на Агенция „Митници“, ако ГЕРБ дойде на власт, Цветанов заяви, че не смята, че той трябва да дава оценка, а финансовият министър.

#Цветан Цветанов #Народно събрание #Вальо Танов #професионалисти #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"