Българка стана първа приятелка с Дженифър Анистън

Българка стана първа приятелка с Дженифър Анистън
Берлускони и Дарина Павлова
A A+ A++ A

Бизнесдамата Дарина Павлова вече може да се похвали с още една звездна приятелка - Дженифър Анистън.

Двете се запознали преди два дни на международния кинофестивал в Торонто, където актрисата представи най-новия си филм Cake, пише „Монитор“.

В лентата бившата съпруга на Брад Пит си партнира със звездата от „Аватар“ Сам Уортингтън.

Като организатор на киносъбития в Италия, но и като човек с ярко отношение към набирането на средства за благотворителни каузи, Дарина била поканена на благотворителна вечеря по време на международен фестивал на италианския остров Иския.

„Тази жена е чудесна - вече е моята най-добра приятелка. Убедена съм - и мечтаната приятелка за много други хора“, написа в личната си страница в Twitter вдовицата на Илия Павлов. Тя допълва, че романтичката на Холивуд се държала изключително човешки, а темите им на разговор се въртели около тривиални битовизми и подвига на майчинството.

Нашенката дори си позволила да се снима с Анистън, която според медиите в САЩ е бременна в третия месец от годеника си Джъстин Теру. Звездата от „Приятели“ обаче изненадващо помолила Дарина да изтрие кадъра и да не го споделя в социалните мрежи. Като аргумент изтъкнала, че не иска да привлича излишно вниманието на феновете върху себе си.

Оказва се, че Павлова има дългогодишен афинитет към контактите с актьори от световна класа. Тя е първа дружка на почти целия екип на екшъна „Непобедимите“, който Силвестър Сталоун снима основно у нас. Неувяхващият Рамбо дори подари на Дарина своя пръстен, който носеше в третата част.

#Дарина Павлова #Дженифър Анистън #приятелки

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници