Лейди Гага предпочита да е „дебела, но не и повърхностна“

Лейди Гага предпочита да е „дебела, но не и повърхностна“
Гага е преодоляла хранителните си проблеми. Снимки: Фейсбук
A A+ A++ A

Изпълнителката на хитове като Bad Romance и Poker face, която наскоро призна за промените в теглото си, обяснявайки ги с любовта си към италианската храна, отговори на негативни коментари по повод кадри, на които е с бански в телесен цвят.

Очевидно критиците са засегнали звездата, която качи своя снимка от Дубай, със заглавието: „Горда във всякакъв размер, защото същественото е вътре в човек. Плюс това, всичко зависи от това, как позираш. Попитайте супермоделите.“

След като получи подкрепа под формата на коментар от свой фен, Лейди Гага отговори: „Предпочитам да бъда дебела, отколкото повърхностна“.

Слуховете около проблемите на звездата с теглото бяха потвърдени от самата певица, която неотдавна призна, че е водила борба с хранително разстройство.

Към днешна дата, Лейди Гага твърди, че успешно е преодоляла своите проблеми.

„По-добре съм с храната. Нямам проблеми с храненето вече. Също така съм по-добра в това да не допускам хората да се възползват от мен. Преди пет години, когато забелязвах някого със скрити помисли, му позволявах да бъде около мен. Сега не си мълча. Осъзнах, че вината е моя да се възползват от мен. Трябва да бъда около хора, които ценят моите таланти, здраве и време“, сподели Лейди Гага.

#Лейди Гага #Дубай

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"