Родителите на Красимира гледат дрешките й и плачат

Родителите на Красимира гледат дрешките й и плачат
Красимира, която през октомври щеше да навърши 1 годинка.
A A+ A++ A

Семейството на прегазането 11-месечно момиченце в село Крушевец в четвъртък е в шок. Малката Красимира бе убита на място в количката си на тротоара от граничен полицай. Произшествието е станало малко след 9 ч. близо до центъра на селото, на главния път Малко Търново - Бургас.

„Постоянно мисля за нея. Първата нощ без нея беше много тежка. Постоянно плачем. Погледнеш дрешките – плачеш“, заяви през сълзи майката Нона пред БНТ.

Майката поиска „легнали полицаи“ в името на Красимира. Защото детето й не е единствената жертва на пътния участък. 

Кметът на селото обясни, че няколко пъти е искал поставянето на „легнал полицай“ на мястото на инцидента. Преди дори имало такъв, но той бил развален. Оказва се, че сега законът е променен и всъщност на международния път, който минава през селото, вече може да се сложи бетонна гърбица. 

Костадин Стоянов се казва полицаят, убил бебето Красимира в Крушевец. Някои издания писаха, че по време на инцидента той бил мъртво пиян. Качил се на тротоара на отстрещното движение и помел количката на бебето. Дрегерът обаче е показал 0.60 промила алкохол в издишания от Стоянов въздух. Очевидци твърдят, че негови колеги му носели кисело мляко за изтрезняване. Днес трябва да станат ясни резултатите от кръвната проба за алкохол на 36-годишния Стоянов.

Малката Красимира е трябвало да навърши една годинка на 1 октомври. Тя е второ дете в семейството. 8-годишният батко Атанас също е бил в района с колелото си.

#Красимира #Крушовец #Костадин Стоянов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"