Протест за доживотна присъда на убиеца на Красимира

Протест за доживотна присъда на убиеца на Красимира
A A+ A++ A

Родителите на прегазеното от граничен полицай в четвъртък 11-месечно бебе настояват извършителят да бъде осъден на доживотен затвор. Малката Красимира беше убита в село Крушевец на тротоара в детската си количка от 36-годишния Костадин Стоянов, който според очевидци бил пиян.

Бащата на детето Красимир заяви пред камерите на Нова телевизия, че иска максималното наказание – доживотен затвор без право на замяна. „Имам информация, че той не кара за първи път пиян“, допълни още той. Бащата на загиналото бебе заяви още, че кръвната проба на шофьора не е взета коректно, тъй като не е имало свидетели. „При това положение тя със сигурност ще бъде манипулирана“, смята Красимир.

Местните жители излязоха на протест и блокираха пътя, като искането им е да се поставят легнали полицаи, за да няма повече жертви. Според хора от селото, които още не могат да излязат от шока, шофьорът бил неадекватен. На мястото на инцидента веднага пристигат колеги на граничния полицай, които са отишли и са му купили няколко кисели млека. Хората от Крушевец искат ефективна присъда за извършителя.

Констадин Стоянов е задържан в полицията в Созопол. Мярката му бе удължена на 72 часа.

#протест #арест #затвор #Стоянов #Костадин Стоянов #Красимир #Красимира #Крушевец

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"