Никол Кидман загуби баща си, разкрива тайната на младостта

Никол Кидман загуби баща си,  разкрива тайната на младостта
Никол и Кийт Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Никол Кидман реши да сподели тайната на добрия си вид. Оказва се, че всичко било много просто и се криело в децата.

Актрисата има две дъщери – 6-годишната Съндей и 3-годишната Фейт от съпруга си Кийт Ърбан (кънтри певец), които винаги я зареждат с енергия и я карат да се чувства млада.

„Има нещо вярно в това за силата на детския живот. Децата те поддържат млад, изискват постоянни усилия и ти носят радост… С момичетата винаги танцуваме по време на шоуто на Кийт“, казва щастливата майка.

Никол и Кийт са женени от 8 години, а успешната им връзка според нея е другата причина да се чуства доволна от живота: „Двамата сме много близки. Имаме приятели, но той е моят приоритет номер едно и аз съм неговият. Родителите и на двама ни са много близки, ние сме като тях“.

Макар че двамата често са разделени заради професионалните ангажименти, всеки ден говорят по телефона поне по 10 пъти на ден. „Ние сме луди. Говорим по телефона по 10 пъти на ден. След 9 години заедно и двамата сме благодарни, че сме намерили човек, когото обичаме и който ни обича. Това е правилната комбинация“, казва бившата на Том Круз.

Междувременно, стана ясно, че бащата на Никол е починал в Сингапур днес  след падане. Психологът Антъни Кидман получил сериозно нараняване при падане в хотелската си стая, докато бил на гости на дъщеря си Антония, сестра на Никол.

Съпругата на учения - Жанел, била в дома си в Сидни по време на инцидента. Антъни Кидман оглавяваше психологическото отделение към болницата "Роял Норт Шор" в Сидни. Той бе удостоен с национална награда през 2005 г. за принос в развитието на клиничната психология.

#актриса #Никол Кидман #млада #деца

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"