Гришо към българите: Благодаря ви от сърце, давате ми сили!

Гришо към българите: Благодаря ви от сърце, давате ми сили!
Гришо тренира за предстоящите турнири. Снимка: Фейсбук
A A+ A++ A

Първата ни ракета при мъжете - Григор Димитров благодари на всички сънародници за подкрепата, която му оказват. Гришо използва профила си във Фейсбук за обръщение към многобройните си фенове:

Здравейте,

Сега съм в Монте Карло, тук започвам подготовката си за азиатските турнири. В интерес на истината, мястото е много удобно за мен (а и за повечето тенисисти), - има всички условия за професионална подготовка, възможност да се тренира през цялата година на всякакви настилки, и е някак на средата между Америка и Азия – много удобно за транспорт и пътуване.

За няколко дни ще се видя с майка ми и баща ми, те са тук при мен. Рядко можем да се видим тримата на спокойствие, и използваме времето между турнирите.

Искам да благодаря на всички българи, които бяха с мен през последния месец. Дадохте ми страхотна подкрепа - и на US Open, и преди това на мастърсите в Торонто и Синсинати.

Четох ви във форумите на сайтовете, в twitter, Facebook, Instagram . Благодаря от сърце за безсънните нощи пред телевизорите и компютрите. На мен това ми дава много сили, още енергия, и мотивация. Турнирите бяха трудни, но знаете, че победите учат и дават опит, но загубите учат още повече.

Какво предстои?: Вълнуващи серии от турнири и още по-големи успехи. Сега е ред на добра подготовка за предстоящите турнири. Трябва да съм готов за Пекин и Шанхай, за да вървя напред към голямата цел за този сезон – финалния мастърс в Лондон през ноември.

Благодаря ви отново, поздрави и обич на всички в България.

#Григор Димитров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"