Венета Райкова: Готова съм да вляза в политиката

Венета Райкова: Готова съм да вляза в политиката
Венета Райкова ще е част от екипа на "ВИП Брадър". Снимка: Фейсбук
A A+ A++ A

"В зависимост от предложението, от идеите, не изключвам възможността да вляза в политиката".

Това сподели пред Люба Кулезич в събота водещата Венета Райкова. Тя сподели, че минава на нов етап в кариерата си, като водеща във "ВИП Брадър" и оставя скандалното предаване "Горещо" зад гърба си.

Райкова сподели още, че не би се снимала отново за еротично списание, тъй като вече е съпруга и майка, а и не счита фигурата си за физически издържана.

За отношенията си с поп фолк певицата Алисия, Райкова бе категорична, че я е преоткрила. Както преди е отправяла нападки към бившата половинка на Валери Божинов, така сега седят на една маса. Венета призна, че откровено вижда израстване в развитието на певицата.

Въпреки че преди време Кулезич и Райкова влязоха в ожесточен спор в ефир, в събота сутрин двете споделиха общи интереси, склонността си да търсят истината зад интересни въпроси и общото влечение към провокация. Двете дори се обединиха около темата, че черни магии съществуват и дори са били застигани от такива.

Венета Райкова остава в Нова телевизия. Поне докато не свърши новият сезон на ВИП брадър. Голяма уста на хайлайфа ще се явява 3 пъти седмично в ефир, като основното й занимание ще бъде да води вечерното токшоу "Малката уста".

#Венета Райкова #Люба Кулезич

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »